Ajánlataink a termékre

 

BLACK műanyagcső hegesztő gép 2000W 6 - 32mm-ig - 38300 (38300)

30 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 30 990 Ft

Termékleírás
  • 1 db Black műanyagcső hegesztő gép 2000W
    • Hegesztő fejek 6 - 32 mm-ig
    • 1 db csőhegesztő
    • 1 db fém koffer
Szexi szerelő lehetsz és még csak nehéz dolgod sem leszVálj kemény fűtésszerelővé a műanyagcső hegesztő gép segítségévelA műanyagcső hegesztő gép segítségével akár a teljes fűtésedet összeszerelheted, ezzel rengeteget spórolhatsz a munkadíjon. Csak azt kell megtanulnod, hogy kell hegeszteni: a fittinget és a csövet is felmelegíted a műanyagcső hegesztővel összetolod őket és kész a megbonthatatlan kötés. A mi műanyagcső hegesztőnk tartós, strapabíró, könnyű használni többféle méretű hegesztőfejjel ( 16-63 mm ) láttuk el, és minden mással, ami könnyű munkává varázsolja a hegesztést.
Ha a műanyaghegesztőnket használod nincs forrasztóanyag, tömítés, nincs hiba. Könnyű és egyszerű használni, ergonomikus a kialakítás a, és biztonságos és maga a gép is rendkívül egyszerű, könnyen megtanulod a működését. Ha szeretnéd akkor 3 nap múlva már hegesztheted is vele a műanyag csövet hiszen házhoz szállítjuk neked.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.